OM OSS

Roslagens Värmemontage (RVM) är ett väletablerat entreprenadföretag inom fjärrvärme och fjärrkyla. Vårt företag startades redan 1988, med endast 3 montörer och har sedan dess idag vuxit till cirka 35 aktiva anställda på fältet. Självklart har marknaden förändrats under de här åren. I början användes fjärrvärme företrädesvis till industrin och större kommersiella lokaler medan det numera även ansluts allt fler privata bostäder till fjärrvärme. Vi på RVM är verksamma över hela Mellansverige och bland våra kunder finns bl.a. AB Fortum Värme, E.ON Värme i Sverige, Södertörns Fjärrvärme AB och Sollentuna Energi.

Bred kunskap
Ända sedan starten har vi byggt mer än 60 000 km kulvertledningar, samt inomhusledningar, pumpstationer, växlarinstallationer och andra tillhörande specialarbeten.

Detta har naturligtvis gett oss en enorm erfarenhet. Vi satsar också stort på intern utbildning vilket tillåter att vi alltid kan erbjuda bästa möjliga kompetens. Kraven för vår typ av företag ändras kontinuerligt och därför anpassar vi också hela tiden vår verksamhet i takt med gällande aktuella standarder.

Roslagens Värmemontage AB uppfyller kraven enligt ss-en iso 3834. RVM:s alla medarbetare är mycket stolta över att få medverka i en bransch vars huvuduppgift faktiskt är att förbättra miljön. Vårt företag är idag också en av de mest betydande och efterfrågade aktörerna på marknaden. Det förtroendet vill vi naturligtvis fortsätta att leva upp till även framöver!

Nu när IT-åldern är här har tyvärr intresset för hantverkaryrket svalnat något. Vi på RVM har dock de senaste åren lyckats rekrytera ungdomar till vad vi anser vara ett framtidsjobb. Vi ger nämligen dessa ungdomar en flerårig internutbildning för att på så sätt också med egna insatser bemöta vår egen framtida efterfrågan på kulvertmontagearbeten.

Montagetiden för våra arbeten blir hela tiden kortare. Samtidigt gäller det att inte göra avkall på kvaliteten. Som hjälp i vårt dagliga arbete följer vi därför en väl utarbetad kvalitetsplan samt en lika väl genomtänkt miljöpolicy.

Vi på RVM har också alltid kundens önskemål i centrum. Med personligt engagemang arbetar vi för att tillsammans uppnå bästa resultat. Vi utvecklar med värme vårt företag för framtiden och ni kunder är alltid mycket välkomna att ta tempen på oss!

Stefan Innala, VD
Roslagens Värmemontage AB

 

augusti 12, 2015
Fjärrvärme i Järfälla

Just nu färdigställer vi en Twin 125 ledning i Järfälla.

juni 19, 2015
GLAD MIDSOMMAR

Vi önskar kunder, leverantörer och anställda en härlig midsommar samt semester för de som tar det redan nu. Vi kommer som ha folk på plats hela sommaren, så hör av er om ni behöver hjälp!

februari 28, 2015
Certifierade enligt ISO 3834-2

Företagsledningen kan stolt meddela att vi numera är certifierade enligt kvalitetssystem ISO 3834-2.

juni 15, 2014
GLAD MIDSOMMAR 2014! VI HAR ÖPPET HELA SOMMAREN
juni 20, 2013
GLAD MIDSOMMAR

Glad Midsommar önskar vi alla våra anställda och kunder. Vi har stängt fredag och har en välbehövlig kortledighet till måndag, så att vi orkar med att jobba för fullt fram tills det blir semester.